Foodtruck beginnen

De online Foodtruck wegwijzer

Authentieke pizza’s met een echte Italiaanse smaak

pizzaovens

Als thuiskok de heerlijkste pizza’s maken of misschien als professional je klanten een authentieke smaaksensatie geven? Proef het echte Italië met uw eigen pizzaoven. De pizzaoven is een van de meest veelzijdige kookapparaten ooit. Zo kunt u niet alleen pizza’s bakken in uw eigen pizzaoven maar ook heerlijke gerechten bereiden zoals: Spareribs, Bierkip, soepstengels, heerlijke Italiaanse Cantucci koekjes en nog veel meer.

Genieten van een unieke pizzaoven thuis?

Steeds meer mensen ontdekken het genot van een pizzaoven voor thuis. Samen heerlijk met vrienden buiten koken en genieten van heerlijke smaakvolle gerechten en een goed glas wijn. Een steenoven is ook erg geschikt als broodoven, maak bijvoorbeeld een heerlijke Italiaanse brood met kruidenolie, knoflook en zeezout, heerlijk voor bij de wijn of als bijgerecht. Daarnaast droogt een pizza niet uit en blijft het erg smaakvol en mals. Het is de ideale manier om vrienden en familie bij elkaar te brengen.

Professionele pizza- en steenovens

Ook voor echte professionals zijn er tal van mogelijkheden. Zo zijn er verschillende maten en modellen van pizzaovens. Zo zijn er kant en klare pizzeriaovens, houtgestookte pizzaovens, gasgestookte pizzaovens of zelf mobiele pizzaovens voor onder andere foodtrucks.

Daarnaast zijn er ook pizzeriaovens met roterende bakvloeren, zo kunt u meer dan 8 pizza’s tegelijkertijd bakken en zijn ze uitstekend geschikt voor pizzeria’s met afhaal.

Eerst zien, proeven en ervaren

Een pizzaoven aanschaffen is namelijk niet iets wat u zomaar doet. Door het grootschalige aanbod en diverse soorten en maten pizzaovens is het verstandig te overleggen met een professionele pizzaoven instaleur. Een professionele pizzaoven specialist is bijvoorbeeld Fornitalia. Deze geeft regelmatig demodagen. Zo kunt u vrijblijvend de werking en de bouw van een pizzaoven zien. Bekijken welke pizzaoven het meest geschikt voor u is en ondertussen ook de echte authentieke Italiaanse smaak proeven en ervaren.

Lees hier meer over pizzaovens