Foodtruck beginnen

De online Foodtruck wegwijzer

7 Slimme manieren om meer bezoekers te trekken

Wat kan een winkelcentrum doen om meer bezoekers aan te trekken? Dit is een vraag die ondernemers overal proberen te beantwoorden. Het is geen geheim dat de sleutel tot een succesvol bedrijf het klantenverkeer is. Als u meer mensen in uw winkelcentrum kunt krijgen, dan zult u zeker meer geld verdienen. In deze blogpost bespreken we zeven slimme manieren om meer shoppers binnen te halen en het shop verkeer in uw winkelcentrum te verhogen. 

1 Organiseer een speciaal evenement

Een manier om meer bezoekers naar je winkelcentrum te lokken is door speciale evenementen te organiseren. Dit kan van alles inhouden, van een modeshow tot een eetfestijn. Door iets unieks en spannends aan te bieden, lok je mensen uit om je winkelcentrum te komen bekijken die dat anders misschien niet gedaan zouden hebben. Je kunt deze evenementen flink promoten op sociale media en via andere marketingkanalen om een breed publiek te bereiken.

2 Biedt exclusieve aanbiedingen

Een andere manier om mensen naar je winkelcentrum te krijgen is door exclusieve aanbiedingen en kortingen aan te bieden. Iedereen houdt van een goed koopje, dus als je iets kunt aanbieden dat je concurrenten niet kunnen, zul je zeker meer handel binnenhalen. Je kunt deze aanbiedingen promoten via flyers, sociale media, en mond-tot-mondreclame .

3 Zorg voor een toegankelijk winkelcentrum

Je winkelcentrum toegankelijker maken is ook een geweldige manier om meer bezoekers binnen te halen. Dit betekent dat je over voldoende parkeergelegenheid moet beschikken en dat je ook in de buurt van het openbaar vervoer moet liggen. Als mensen gemakkelijk bij je winkelcentrum kunnen komen, is de kans veel groter dat ze het zullen bezoeken.

4 Zorg voor veel verscheidenheid aan winkels

Je kunt je winkelcentrum ook aantrekkelijker maken door een verscheidenheid aan winkels en restaurants aan te bieden. Als je voor elk wat wils hebt, zijn mensen veel eerder geneigd om naar je winkelcentrum te komen en er tijd door te brengen. Je kunt de verscheidenheid aan bedrijven in je winkelcentrum promotie aangeven met marketingmateriaal en berichten in de sociale media.

5 Gebruik een gezamenlijk loyaliteitsprogramma

Een andere manier om mensen naar je winkelcentrum te krijgen is door loyaliteitsprogramma’s aan te bieden. Dit kan van alles inhouden, van speciale kortingen tot exclusieve beloningen. Door winkelend publiek een reden om terug te blijven komen, zorg je ervoor dat ze zaken met je zullen blijven doen. Je kunt je loyaliteitsprogramma’s promoten via marketingmateriaal, sociale media, en mond-tot-mondreclame.

6 Zorg voor een schone en plezierige plek

Tenslotte kun je ook meer bezoekers aantrekken door van je winkelcentrum een leuke en plezierige plek te maken. Dit betekent dat je een schone en goed onderhouden ruimte hebt met voldoende voorzieningen.

7 Klantvriendelijk personeel is belangrijk

Je kunt je winkelcentrum ook leuker maken door personeel aan te nemen dat vriendelijk en behulpzaam is. Door van je winkelcentrum een plek te maken waar mensen graag zijn, zorg je ervoor dat ze zullen blijven terugkomen.

Door deze zeven slimme manieren te volgen om meer bezoekers te trekken, kun je zeker het voetgangersverkeer in je winkelcentrum verhogen en meer handel binnenhalen!