Foodtruck beginnen

De online Foodtruck wegwijzer

3 manieren van offline reclame om meer mensen naar je restaurant te krijgen

Je bent een restaurant begonnen of deze heb je al een tijdje, maar weet totaal niet hoe je meer klanten naar je restaurant kunt trekken? Dat is ook niet heel gek, want je krijgt niet alle tips bij het aangaan van een nieuwe uitdaging. Toch is het belangrijk een goed lopend bedrijf te hebben, omdat je natuurlijk wel winst en omzet wilt draaien. Daarom hebben wij deze blog geschreven, zodat jij weet welke tips je kunt gebruiken om met offline reclame toch meer klanten naar jouw restaurant te krijgen.

Een gevelbord

Je zult er misschien niet direct aan gedacht hebben, maar één van de offline manieren om meer klanten te kunnen aantrekken is een gevelbord. Niet, zomaar een gevelbord natuurlijk. Een professioneel gevelbord voor je restaurant maken, want dit zorgt dat het oog van de klant getrokken wordt en daardoor wil een klant graag binnenkomen. De buitenkant van je bedrijf is nu eenmaal erg belangrijk voor potentiële klanten. Met een gevelbord zorg jij ervoor dat jij jezelf onderscheid van de rest.

Lichtreclame kan ook helpen

Vind jij een gevelbord nu niet echt voldoende voor de uitstraling van jouw bedrijf, dan kun je er ook voor kiezen om lichtreclame toe te passen. Hiermee straal je namelijk ook professionaliteit uit. De lichtreclame heeft een subtiele uitstraling en is van zeer degelijke kwaliteit. Door lichtreclame te gebruiken maak jij jezelf offline zichtbaar.

Er zijn nog veel meer vormen

Er zijn nog veel meer vormen van reclame, die jou kunnen helpen bij de zichtbaarheid. Denk, maar eens aan een poster in een bushokje of signing aan de kant van de weg, zodat je gemakkelijker vindbaar bent. Er zijn talloze mogelijkheden die ervoor kunnen zorgen dat jij binnen een korte tijd meer klanten aantrekt in jouw restaurant. Klanten houden van warmte, zichtbaarheid, professionaliteit, maar ook van kwaliteit natuurlijk. Als jij al deze dingen met elkaar kunt combineren, dan zullen de jaarcijfers behoorlijk kunnen gaan groeien. Dat is precies wat jij als ondernemer graag wilt, weet jij al welke vorm van offline reclame het gaat worden?