Foodtruck beginnen

De online Foodtruck wegwijzer

De Opkomende Trend van Schorten met Opdruk

Schorten zijn al jarenlang een onmisbaar item in keukens, restaurants en barbecues. Het biedt bescherming voor de kleding en zorgt ervoor dat er geen vlekken ontstaan tijdens het koken. Maar wist je dat schorten met opdruk een steeds populairder item wordt? Steeds meer mensen kiezen ervoor om een gepersonaliseerd schort te dragen, zowel voor thuis als voor professioneel gebruik. In deze blog gaan we dieper in op deze opkomende trend van schorten met opdruk.

Ontwerp Op Maat

Een schort met opdruk kan op verschillende manieren ontworpen worden. Zo bieden veel bedrijven de mogelijkheid om een eigen schort te ontwerpen. Dit kan bijvoorbeeld door een logo of tekst te laten bedrukken. Op deze manier worden schorten vaker gebruikt als marketingtool door horecaondernemers. Het maakt deel uit van de branding van het bedrijf en creƫert meer naamsbekendheid. Daarnaast kan een gepersonaliseerd schort ook zorgen voor een professionelere uitstraling van het personeel.

Trend Voor Thuis

Maar niet alleen voor professioneel gebruik is het schort met opdruk in opkomst. Ook thuis is het een trend geworden. Steeds vaker zien we gepersonaliseerde schorten voorbij komen in huiselijke keukens. Dit kan bijvoorbeeld door een grappige afbeelding of tekst op het schort te laten bedrukken. Het wordt zo een persoonlijk item en kan daarnaast ook leuk zijn om cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan moederdag, waarbij een schort met een persoonlijke boodschap een leuk cadeau kan zijn voor moeders die van koken houden.

Werkgerelateerde Schorten

Naast schorten voor horeca-ondernemers, worden schorten met opdruk ook steeds vaker gebruikt in andere beroepen. Denk bijvoorbeeld aan schorten voor kappers of bloemisten. Hier kan door middel van een gepersonaliseerd schort worden bijgedragen aan de branding van het bedrijf. Daarnaast biedt het bescherming voor de kleding, zonder dat het onpersoonlijk wordt.

Materialen

Naast het ontwerpen van de bedrukking, kan er ook een keuze worden gemaakt in materiaal. Vaak worden schorten gemaakt van katoen of polyester, maar er zijn ook andere opties. Denk bijvoorbeeld aan een leren schort. Dit biedt niet alleen bescherming voor de kleding, maar ziet er ook nog eens mooi uit. Daarnaast is het ook een duurzaam materiaal, wat het schort weer geschikt maakt voor bepaalde bedrijven.

 

Conclusie

De schort met opdruk is een opkomende trend, die zowel in professionele keukens als thuis steeds vaker te zien is. Door het ontwerpen van gepersonaliseerde schorten kan bijgedragen worden aan de branding van een bedrijf of kan het een leuke toevoeging zijn aan een persoonlijke keuken. Daarnaast biedt het bescherming voor de kleding en kan er ook nog eens gekozen worden uit verschillende materialen. Kortom, het schorten met opdruk is niet alleen een trend maar ook nog eens functioneel.

Bron: bedrukken.nl