Foodtruck beginnen

De online Foodtruck wegwijzer

Snacks voor mensen op een eiwitdieet

eiwit gezond

Beste foodtruck eigenaren. We houden van jullie. Foodtrucks hebben veel waarde toegevoegd aan festivals en evenementen in ons land. Leuk om heerlijke diverse eet opties te hebben. Niet louter de standaard friettent met frikandel. Laatst heb ik zelfs heerlijke fusion Koreaans met Mexicaans kunnen genieten op Lowlands.

Het enige wat ik een beetje tegen foodtrucks heb is dat jullie foodtruck eigenaren vrijwel altijd opteren voor ongezond eten. Mijn vriendin volgt een strikt eiwitdieet, en had weinig keuze tijdens het festival om enigszins gezond te kunnen eten.

Beste food truck exploitanten wat we echt nodig hebben waar echt vraag naar is in de markt is naar gezonde snacks. Snacks die ook goed passen binnen een verantwoord eiwitdieet.

Als leverancier zou je bijv. kunnen denken aan Be-Slank. Zij maken dingen als soep, repen, brood, grissini, en chips. Niet doorsnee producten. Deze zijn speciaal op maat gemaakt voor mensen die een verantwoord eiwitdieet volgen.

Zie hier gezonde verantwoorde dieet snacks van Be-Slank

Beste foodtruck eigenaren zouden jullie deze of in ieder geval dit soort producten willen toevoegen aan jullie aanbod. Zodat mijn beste vriendin Lotte volgende keer bij Lowlands of Concert at Sea ook gezond en verantwoord haar honger kan doen laten stillen? Ik denk echt dat hier een gat in de markt voor is.

Wat betreft drinken zou men kunnen aanbieden gezonde natuurlijke maaltijd vervangende smoothies o.i.d. Met heerlijke smaken zoals cappuccino en choco karamel en aardbeien natuurlijk dat zou een heerlijk verfrissende optie zijn voor festival gangers op dieet die de dorst willen lessen.

Dit is dus mijn oproep aan alle foodtruck eigenaren om te kiezen om dit gat in de markt te vullen om mensen met overgewicht en dat zijn er toch steeds meer in Nederland vrees ik van gezond eten en drinken te voorzien op festivals en andere evenementen.