Foodtruck beginnen

De online Foodtruck wegwijzer

Thuisdiner laten organiseren Den Haag

thuisdiner

Bij catering denken de meeste personen aan diensten voor grote gezelschappen. Logisch, je bestelt immers geen catering voor 4-10 personen. Toch is niets minder waar; het thuisdiner, georganiseerd door een cateraar, kun je ook reserveren voor kleine gezelschappen.

Thuisdiner uitbesteden

In welke gevallen vormt het uitbesteden van een georganiseerd thuisdiner een pré? De meest voorkomende situaties zijn volgens de Haagse cateraar NJ-Cook4You:

  • Zakelijke diners. Vooral binnen diplomatieke kringen geliefd. Binnen de besloten privacy van de eigen residentie huurt men een ervaren, hoogwaardige cateraar in, waarvan bekend is dat zij volgens strikte etiquette handelen en de privacy van de gastheer/vrouw hierbij waarborgen.
  • Het ‘romantische thuisdiner’. Man besluit vrouw te verrassen met een professioneel georganiseerd intiem diner binnen de eigen woning, waarbij de thuiskok een exclusief ‘veelgangen’ diner opdient, en natuurlijk zoveel mogelijk de gasten ongestoord laat.
  • Jubilea. De klant heeft iets te vieren, waarbij de partner vaak een thuiskok het buffet laat organiseren, al dan niet voor een groot of klein gezelschap.
  • Feest. Zodra er sprake is van een groot gezelschap kiezen de meeste klanten niet voor een diner, maar voor een buffetvorm. Ook in dit geval kan er gewoon bedienend personeel ingehuurd worden, zodat de klant werkelijk nergens meer omkijken naar heeft.
  • Zakelijk. Of het nu een bedrijfsfeest betreft, of catering t.b.v. een bijeenkomst; catering uitbesteden is in dergelijke gevallen een must, aangezien de meeste bedrijven niet over de deskundigheid of simpelweg over de materialen beschikken om een dergelijk grootschalig evenement te voorzien van catering.