Foodtruck beginnen

De online Foodtruck wegwijzer

Op iedere locatie een poly koelcel op maat

De koelcellen van Poly beschikken over een uitzonderlijke eigenschap. De koelcel kan namelijk overal opgebouwd worden in verschillende groottes. Zo kan u in een kleine ruimte een koelcel laten plaatsen maar voor een grote ruimte zijn er ook uitgebreide mogelijkheden. De koelcel specialisten kijken nergens meer raar van op en proberen elke ruimte van de juiste koelcel te voorzien. Ze doen er alles aan om een koelcel te plaatsen die helemaal aansluit bij uw wensen. De koelcelspecialisten zorgen ervoor dat er altijd een passende koelcel te koop wordt aangeboden.

Voor iedere branche geschikt

Een Poly koelcel kan eigenlijk in veel verschillende branches toegepast worden. De koelcel bestaat uit panelen die van verschillende materialen gemaakt kunnen worden. Bij een slagerij is de hygi├źne heel erg belangrijk dan is het verstandig om te kiezen voor roest vrij stalen panelen. Deze zijn namelijk makkelijk schoon te houden en zijn bestand tegen veel water. Maar in een koelcel waar ijs gepresenteerd wordt is het weer slim om te kiezen voor thermopane glas. Zo kunnen de bezoekers veel beter zien wat u te bieden heeft. Daarnaast zijn de panelen in nog een aantal materialen beschikbaar zodat iedere ondernemer voor de juiste Poly koelcel kan kiezen.

Koelcellen en isolatie

Het koelen van de koelcel vraagt om veel energie en kan dus hoge kosten met zich meebrengen. In de warme periodes van het jaar liggen deze kosten nog veel hoger. Om geld te kunnen besparen op deze energie kosten is het mogelijk om voor goed geïsoleerde panelen te kiezen. Poly biedt namelijk panelen aan die volledig gevuld zijn met polyurethaan. Dit materiaal zorgt ervoor dat de kou van binnen en de warmte van buiten tegengehouden wordt. Ook deze panelen kunnen aangepast worden aan de branche waarin u zich bevindt er zijn namelijk drie verschillende dikten verkrijgbaar.

Poly koelcel betekent maatwerk

Zoals we eerder hebben aangegeven is het mogelijk om de Poly koelcel volledig om maat te laten maken. Een koelcel specialist zal in overleg met u een maatwerk koelcel samenstellen. Na het kiezen van de juiste koelcel deur en materialen is het tijd om de koelcel op te gaan bouwen. Dit wordt altijd op dezelfde manier gedaan. Als eerste wordt de bodem van de koelcel voorzien van panelen die geschikt zijn voor de bodem. Vervolgens worden de koelcel wanden geplaats en als laatste wordt het plafond hier bovenop geplaats. De naden worden zorgvuldig afgewerkt om ervoor te zorgen dat de kou niet verloren kan gaan. Omdat de koelcel bestaat uit losse panelen is het heel makkelijk om de cel af te breken en op een andere locatie weer op te bouwen. Wanneer uw bedrijf groeit moet de koelcel ook meegroeien. Bij de koelcellen va Poly is dit heel makkelijk, als er voldoende ruimte aanwezig is kan de koelcel uitgebreid worden met losse panelen. De koelcellen van Poly zijn ook nog eens heel makkelijk te veranderen naar een vriescel. Zo heeft Poly voor iedere ondernemer een geschikte koelcel te koop.