Foodtruck beginnen

De online Foodtruck wegwijzer

Werken op festivals

Ben jij op zoek naar de ideale bijbaan in de stad? Ben jij een harde werker en houd jij van gezelligheid en goede muziek? Dan is werken op een festival iets voor jou! Je kan dan namelijk werken en feesten tegelijkertijd! Wij hebben een lijstje gemaakt met verschillende werkzaamheden die jij als student kan doen op festivals.

 

Muntverkoop

Wil jij niet de hele dag staan? Dan kan jij aan de slag als muntverkoper! Jij zorgt ervoor dat festivalgangers hun geld omwisselen voor munten, zodat zij daarmee terecht kunnen bij de bar en foodstrucks.

 

Werken achter de bar

Achter de bar werken op een festival is erg gezellig. Vaak wordt er gewerkt met eerste en tweedelijns personeel, de eerste lijn zorgt ervoor dat de drankjes klaarstaan en de twee lijn deelt deze drankjes uit. Zo kunnen alle festivalgangers lekker snel geholpen worden! Heb je geen kassa skills? No worries, op festivals wordt er vaak met muntjes betaald! Dat is pas een leuke horeca bijbaan!

 

Werken in een foodtruck

Heb jij meer met food dan met drank? En ben jij stiekem een keukenprins(es)? Dan vind jij het wellicht leuk om bij een van de foodtrucks aan de slag te gaan! Hiervoor moet je wel klantvriendelijk en stressbestendig zijn! Rond etenstijd is het namelijk ontzettend druk bij de foodtrucks.

 

Flyeren

Vind jij het leuk om veel contact te hebben met festivalgangers en wil jij veel meekrijgen van het festival zelf? Dan is flyeren de ideale festival baan voor jou! Het grootste voordeel van flyeren is dat je maar een paar uurtjes hoeft te flyeren en daarna lekker de rest van de avond kan feesten!

 

Helpen met de op- en afbouw

Ben jij een aanpakker en wil jij werken en sporten tegelijkertijd? Dan kan jij helpen met de opbouw en afbouw van festivals. Aangezien de werkzaamheden soms best zwaar kunnen zijn, is het belangrijk dat je fysiek sterk bent en vooral een flinke dosis doorzettingsvermogen hebt.

 

Genoeg keuze dus!