Foodtruck beginnen

De online Foodtruck wegwijzer

3 tips voor een geslaagd bedrijfsfeest in Amsterdam

bedrijfsfeest amsterdam

Vrijwel ieder bedrijf doet er aan: bedrijfsfeesten. Waarschijnlijk herinner je je vast nog wel enkele edities van de nieuwjaarsborrel of van een gezellig etentje me collega’s. Niet iedere onderneming neemt dit even serieus. Zo heb je bedrijven die iedere maand gezellig borrelen met elkaar en anderen die jaarlijks een groot evenement organiseren en daar alles voor uit de kast halen. Hoe zorg je nu voor een geslaagd bedrijfsfeest en wat zijn de belangrijkste ingrediënten? Enkele tips.

Uitgeserveerde lunch of Finger food?

Het is maar net wat voor gelegenheid het is. Een formeel samenzijn in een chique locatie leent zich perfect voor een uitgebreide lunch. En een mooie zomeravond op een groot dakterras ergens in de hoofdstad is geschikt voor Finger food of barbecue. Catering Amsterdam is voor verschillende doeleinden geschikt en zeer breed inzetbaar. Zo weet je altijd dat het met de lekkernijen alvast goed geregeld is.

Muziek op maat

Geen feest is compleet zonder een lekker muziekje op de achtergrond. En ook hier geldt weer dat het bij de stijl van het evenement moet passen. Bij een eerder genoemd zomeravond feestje past een fijn laidback deuntje en bij een zakelijk diner kun je het vinden in wat meer easy listening tunes op piano bijvoorbeeld. En belangrijk is ook welk budget beschikbaar is. Kies je voor iemand in de kennissenkring of schakel je een boekingskantoor in voor een bekende band of dj?

Styling

Last but not least is het aankleden van de ruimte waar het bedrijfsfeest Amsterdam wordt gegeven ook een belangrijke zaak. Wil je er een succes van maken dan zorg je voor de juiste styling. Denk aan de aankleding van de catering en hoe deze wordt gepresenteerd. Hierin is van alles mogelijk. Een sitting diner vereist een andere stijl dan wanneer je een BBQ op locatie organiseert.