Foodtruck beginnen

De online Foodtruck wegwijzer

Bedrijfskleding voor in de horeca

Als organisatie wil je een zijn. Voor bedrijven in de horeca is dat zeker belangrijk en daar speelt bedrijfskleding een grote rol in. Bedrijfskleding kenmerkt je bedrijf en daarom is het zeer belangrijk dat ieder bedrijf zijn eigen bedrijfskleding heeft. Dit is namelijk de meest voorkomende valkuil van horecaondernemers. Wil jij meer weten over de veelvoorkomende trends van bedrijfskleding in de horeca? Lees dan dit artikel.

Denim bedrijfskleding

Denim bedrijfskleding voor in de horeca staat voor stoer, natuurlijk en verzorgd. Het is niet voor niets de meest voorkomende trends van het jaar 2020. Denk aan jeans, met een denim overhemd en soms daarover nog een jasje. Veel eetcafés en restaurants kiezen hiervoor. Zeker wanneer jij met de jouw organisatie de formele kant op wilt is kleding van denim perfect. Ook is vindt het overgrote deel van de horecawerknemers denim het lekkerst zitten van alle bedrijfskleding.

Schorten en sloven

In de keuken zijn schorten en sloven van essentieel belang. een schort brengt bescherming tegen hitte en vloeistoffen en daarom wordt het door keukenpersoneel vaak gedragen. Sloven worden tegenwoordig vaker gebruikt in de bediening. Een korte sloof tot net boven de knieën dat is hip.

Custom kleding

Wil je als horeca onderneming serieus genomen worden door de gasten, dan zul je als horecaondernemer je personeel moeten voorzien van Custom kleding. Met kleding dat perfect past bij het personeel krijgen zij meer zelfvertrouwen en het zorgt voor een beter uitstraling van je bedrijf. Speciale kleding met logo is ook populair. Het zorgt ervoor dat klanten je organisatie herkennen en geeft eenheid.

Duurzame bedrijfskleding

Het duurzamer maken van de aarde. Je hoort het vast vaak. De ene organisatie probeert speelt daar beter in dan een andere organisatie. Maar een van de trends van 2020 is dat de horecakleding toch van duurzame materialen worden gemaakt. Dit is goed voor het milieu en geeft soms dezelfde of nog betere uitstraling dan bedrijfskleding gemaakt van bijvoorbeeld denim. Ook zal de veiligheid en comfort er zeker niet minder op worden. Ben je op zoek naar horecakleding? Bezoek dan diverse horeca kleding op www.horecawebstore.nl.