Foodtruck beginnen

De online Foodtruck wegwijzer

Wat is de allerlekkerste vorm van catering?

Als er iets is wat erg leuk, maar ook erg lastig kan zijn om te regelen dan zijn het wel bedrijfsfeestjes. Een bedrijfsfeest is een moment waar iedere werknemer in een informele sfeer bij elkaar komt. De werknemers leren elkaar beter kennen en er wordt veel gelachen. Ondanks dat een bedrijfsfeest erg leuk kan zijn moet het ook allemaal geregeld worden. Deze blog is voor die persoon die de zware taak op zich heeft genomen om een bedrijfsfeest te organiseren. In het bijzonder zal gekeken worden naar bedrijfsfeest catering. Wat is lekker? Wat voor soort catering is het meest geschikt? In deze blog zullen allerlei zaken behandeld worden rondom de bedrijfsfeest catering.

Bedrijfsfeest catering

Een bedrijfsfeest is het moment waarop collega’s elkaar op een andere manier ontmoeten. Er zal gepraat worden over allerlei zaken buiten werk en de mensen eten en drinken met elkaar. Een goede sfeer buiten de werkvloer zorgt ook voor een goede sfeer binnen de werkvloer. Per bedrijfsfeest kunnen echter andere vormen van catering nodig zijn. Het ene bedrijfsfeest focust zich op lekker eten en een heerlijk biertje in de zon. Terwijl het andere bedrijfsfeest iedereen aan een tafel zet en er een iets luxere sfeer gecreëerd wordt. Gelukkig is voor elk feest een vorm van bedrijfsfeest catering.

Barbecue

Als er gekozen wordt voor een gezellige bijeenkomst met heerlijk eten en een lekker biertje dan is een barbecue de beste optie. Iedereen kent het, iedereen vindt het lekker en het is erg gezellig. Een barbecue is misschien wel de beste optie als gezelligheid voorop staat.

Sitting dinner

Een sitting dinner is weer een hele andere vorm van bedrijfsfeest catering. Tijdens een sitting dinner zit iedereen aan een tafel, wordt iedereen verzorgt van heerlijke gerechtjes en is er een spreker of entertainer die de show steelt. Een sitting dinner kan een goede oplossing zijn als er een iets luxere sfeer gecreëerd moet worden.

Foodcorner

De laatste vorm van bedrijfsfeest catering die behandeld zal worden is een foodcorner. De naam verklapt het al, op verschillende plekken worden lekker gerechtjes bereid. Zo kun je rondlopen en kijken wat je lekker lijkt. Ergens ligt salade, weer ergens anders een lekker stukje vis. Een foodcorner is een unieke ervaring.